bg.jpg

Vacuna FAQ

Papiamento

Preguntanan frecuentemente haci encuanto Vacuna Pfizer

Graanvrije hondenkoekjes


Alleen maar zalm en aardappel, dus geen granen of andere toevoegingen. Omdat de snacks geen granen of gluten bevatten zijn ze graanvrij en het ideale hondenkoekje voor honden met een gevoelige maag of gevoelige darmen.
Ideaal voor training, beloning of tussendoor


Lakse Kronch "Pocket" Zalmsnacks zijn ideaal als trainers voor tijdens de africhting, gehoorzaamheidscursus, beloning of als absolute verwennerij van uw hond. Uw hond zal alles doen voor zo'n lekkere beloning. De snacks zijn bovendien erg gemakkelijk te portioneren.
De ingrediënten: 76% verse zalm, 24% aardappel


Lakse Kronch "Pocket" zalmsnacks zijn brosse hondenkoekjes die gemaakt zijn van alleen zalm en aardappel. Door de toevoeging van de aardappel zijn de "Pocket" hondenkoekjes minder vet en meer geschikt voor in de jaszak. De hondenkoekjes worden langzaam, heerlijk krokant gebakken en bevatten een gezonde hoeveelheid Omega-3 & Omega-6 vetzuren.
Er zijn geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan de Lakse Kronch "Pocket".
De hondenkoekjes bevatten bovendien geen granen of gluten, alleen maar zalm en aardappel..
Goed voor vacht, huid en hart


De Omega-3 vetzuren uit de zalm hebben een goede invloed op de huid en vacht van uw hond. Mede door Omega-3 vetzuren zal de vacht vol en glanzend worden. Deze goede vetten zijn ook goed voor het hart en bloedvaten van de hond.
Kortom, gezonde, lekkere en verantwoorde hondenkoekjes.
Hersluitbare verpakking


De Lakse Kronch Zalmsnacks zijn verkrijgbaar in een handige hersluitbare foliezak. In deze verpakking blijven de hondenkoekjes krokant en vers. Verkrijgbaar in zakken van 175 gram en 600 gram. Stel de zakken niet bloot aan fel zonlicht. Bewaaradvies: koel en donker bewaren.